Regim de 3 zile – Curăță ficatul, elimină apa din țesuturi și arde grăsimea nedorită

  94436
  Regim 3 zile
  Regim 3 zile

  Un plan de regim alimentar extins pe o durată de 3 zile promite să ofere o detoxifiere profundă, focalizată pe curățarea ficatului, eliminarea excesului de apă din țesuturi și arderea grăsimilor nedorite. Aflați în detaliile oferite în primul comentariu modul în care acest regim trebuie urmat pentru rezultate optime.

  Această detoxifiere de 3 zile este construită pe utilizarea sucului de lămâie, sucului de grepfrut și a bananelor pentru a purifica întregul organism. Scopul acestei diete scurte este nu numai să curețe corpul, ci și să contribuie la pierderea în greutate într-un mod natural.

  Eliminarea toxinelor din corp reprezintă un proces vital pentru menținerea unei sănătăți optime. Curățarea plămânilor este la fel de importantă, mai ales pentru fumători, deoarece expunerea la toxine este un aspect constant în viața de zi cu zi. Pentru a susține aceste procese, o serie de pași sunt esențiali.

  Pentru a pregăti organismul pentru detoxifiere, se recomandă eliminarea produselor lactate cu două zile înainte de începerea regimului. De asemenea, consumul unei cești de ceai din plante în seara dinaintea regimului ajută la pregătirea intestinelor pentru eliminarea toxinelor.

  Un alt aspect important este evitarea eforturilor fizice intense pe durata celor 3 zile. Aderența la planul de detoxifiere presupune consumul de 300 ml de apă cu zeamă de lămâie înainte de micul dejun în prima zi, urmat de 300 ml de suc de grepfrut sau, alternativ, suc de ananas. Aceste sucuri oferă substanțe benefice ce pot ajuta la prevenirea cancerului și la îmbunătățirea capacității respiratorii.

  În continuare, se recomandă consumul de 300 ml de suc proaspăt de morcovi la micul dejun și prânz, acesta având proprietăți alcalinizante pentru sânge. Pentru prânz, se sugerează și consumul a 400 ml dintr-un shake sau suc bogat în potasiu, precum cel din banane, pere sau caise, pentru efectele lor de curățare.

  În ultima parte a programului, se propune consumul a 300 ml de suc de coacăze înainte de culcare, cu efect de eliminare a microbilor din plămâni. În paralel, un ritual de relaxare, cum ar fi o baie de 20 de minute zilnic, contribuie la eliminarea toxinelor prin transpirație. Adăugarea a câtorva picături de ulei de eucalipt în apă fierbinte pentru inhalarea aburului deschide căile respiratorii și facilitează eliminarea toxinelor.