Rețetă delicioasă pentru Cremă Charlotte: Cum să pregătiți cea mai savuroasă cremă pentru torturi și prăjituri acasă

11577
Cremă Charlotte
Cremă Charlotte

Doriți să faceți o cremă Charlotte desăvârșit de fină și delicioasă pentru a îmbogăți torturile și prăjiturile dvs. de casă? Iată o rețetă simplă și rapidă pentru această cremă adorată, perfectă pentru orice ocazie specială.

Ingrediente esențiale:

 • 200 g de unt
 • 4 linguri de zahăr
 • 2 ouă
 • 100 ml de lapte
 • Vanilie (în funcție de preferințe)
 • Coniac sau rom (în funcție de preferințe)

Pentru a obține cea mai bună textură și gust, asigurați-vă că toate ingredientele sunt la temperatura camerei înainte de a începe prepararea cremei.

Instrucțiuni pas cu pas:

 1. Într-un bol potrivit, mixați ouăle cu zahărul până obțineți o compoziție omogenă și pufoasă. Adăugați laptele și vanilia, apoi amestecați bine.
 2. Transferați amestecul într-o cratiță și încălziți-l la foc mic sau folosind baia de aburi. Amestecați în mod constant până când compoziția începe să se îngroașe, având grijă să nu fie adusă la fierbere.
 3. Odată ce compoziția s-a îngroșat, îndepărtați-o de pe foc și lăsați-o să se răcească la temperatura camerei.
 4. Într-un alt vas, mixați untul până obțineți o textură spumoasă. Treptat, adăugați compoziția de ouă peste unt, continuând să mixați. La final, incorporați și coniacul sau romul, după preferințe, pentru un gust delicios.
 5. Omogenizați bine și voila, crema voastră Charlotte este gata să încânte papilele gustative! Sa o Savurați cu placere. Pofta buna si spor la gatit reteta de crema Charlotte