Rețetă Rapidă de Prajitura Fără Coacere – Un Deliciu Cremos din Biscuiți și Ciocolată

14104
Prajitura fara coacere
Prajitura fara coacere

Doriți să pregătiți un desert rapid și delicios? Această prăjitură fără coacere se prepară simplu și rapid, folosind doar câteva ingrediente comune.

Ingrediente:

  • 300 g biscuiți
  • 400 g ciocolată neagră
  • 280 ml lapte
  • 200 g unt

Mod de preparare:

  1. Începeți topind ciocolata pe baie de aburi(bain marie)* Adăugați untul, laptele și biscuiții mărunțiți, amestecând energic până obțineți o compoziție omogenă. Turnați amestecul într-o tavă de chec tapetata in prealabil cu folie alimentară. Lăsați prăjitura la frigider peste noapte pentru a se întări.
  2. Acesta prajitura fără coacere este o opțiune delicioasă și simplă pentru a satisface pofta de dulce într-un timp foarte scurt. Experimentați această rețetă și bucurați-vă de savoarea cremoasă și textura crocantă a biscuiților și a ciocolatei.

Poftă bună si spor la gatit reteta de prajitura fara coacere !

*** Metoda bain-marie constă în încălzirea conținutului unui recipient folosind un alt recipient mai voluminos. Procesul implică umplerea unui vas, cum ar fi o oală, cu apă, iar deasupra se plasează un alt vas de dimensiuni mai mici ce conține substanța ce trebuie încălzită. Prin evaporarea apei, aburii rezultați încălzesc recipientul mai mic, transferând astfel căldura necesară conținutului acestuia.