Descoperă o tartă sănătoasă și gustoasă, fără făină, pregătită din legume – perfectă pentru cei care sunt atenți la dieta lor!

118789
Descoperă o tartă sănătoasă și gustoasă, fără făină, pregătită din legume - perfectă pentru cei care sunt atenți la dieta lor!
Descoperă o tartă sănătoasă și gustoasă, fără făină, pregătită din legume - perfectă pentru cei care sunt atenți la dieta lor!

Această rețetă de tartă cu broccoli și cașcaval este o opțiune delicioasă și hrănitoare pentru orice moment al zilei.

Blatul acestei tarte este realizat din legume, ceea ce o face și mai apetisantă și mai sănătoasă. Poți să o savurezi cu încredere atât caldă, cât și rece, fără să-ți faci griji în privința dietei tale.

Pentru a pregăti tarta, începe prin a toca fin 140 g broccoli și a râde 2 cartofi. Adaugă 120 g cașcaval ras, 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și amestecă bine într-un bol.

Așază compoziția rezultată într-o tavă unsă cu ulei, aplatizează bine și lipește-o de pereții tăvii. Coace la 180 de grade Celsius timp de 45 de minute.

Între timp, pregătește umplutura: bate 6 ouă într-un bol, apoi adaugă 70 g broccoli tăiat în buchetele mici, cuburile de roșii, ceapa tocată, 60 g cașcaval ras, smântâna, 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și amestecă bine.

Toarnă amestecul peste blatul copt de broccoli, nivelați și mai lasă la cuptor încă 25 de minute.

Bucură-te de această tartă sănătoasă și delicioasă! Poftă bună!