Unt, Lapte Condensat și Nutella – Crema Perfectă pentru Deserturi

9330
Unt, Lapte Condensat și Nutella - Crema Perfectă pentru Deserturi
Unt, Lapte Condensat și Nutella - Crema Perfectă pentru Deserturi

Ingrediente:

  • 500 g unt
  • 400 g lapte condensat îndulcit (o cutie)
  • 3 linguri Nutella (opțional)

Mod de Preparare:

  1. Pregătirea Untului: Scoateți untul din frigider și lăsați-l să ajungă la temperatura camerei pentru a se înmuia. Tăiați-l în cubulețe mici și puneți-le într-un bol.
  2. Baterea Untului: Folosind un mixer electric, bateți untul timp de aproximativ 10 minute până devine cremos și capătă o culoare albicioasă.
  3. Adăugarea Laptelui Condensat: Turnați laptele condensat îndulcit peste untul bătut și continuați să amestecați până la omogenizare completă. Folosiți o spatulă pentru a răzui marginile bolului și asigurați-vă că toate ingredientele sunt bine integrate.
  4. Adăugarea Nutellei (Opțional): Dacă doriți să adăugați un plus de aromă, încorporați 3 linguri de Nutella și bateți până obțineți o cremă de o nuanță maro deschis.
  5. Răcirea și Utilizarea: Lăsați crema să se răcească în frigider. Este perfectă pentru a umple sau decora prăjituri și alte deserturi.

Utilizări:

Această cremă delicioasă poate fi folosită pentru a umple torturi, prăjituri, eclere sau pentru a decora diverse deserturi. Combinarea untului cu laptele condensat și Nutella creează o textură fină și o aromă irezistibilă. Poftă bună!