Fursecuri De Casă Fragede cu Unt

16192
Fursecuri De Casă Fragede cu Unt
Fursecuri De Casă Fragede cu Unt

Descoperă o rețetă simplă și delicioasă pentru fursecuri de casă, fragede și bogate în unt. Aceste fursecuri sunt adevărate delicii care se topesc în gură. Iată ingredientele necesare și modul de preparare:

Ingrediente:

 • 225 g unt moale
 • 150 g zahăr tos
 • 1 gălbenuș de ou mare
 • 2 lingurițe extract de vanilie
 • 1/4 linguriță sare
 • 265 g făină albă

Mod de preparare:

 1. Preîncălziți cuptorul la 190°C.
 2. Într-un bol mare sau în bolul unui mixer, combinați untul și zahărul, mixând până când obțineți o compoziție cremoasă și bine omogenizată.
 3. Adăugați gălbenușul de ou, extractul de vanilie și sarea, continuând să mixați bine. Asigurați-vă că toate ingredientele sunt bine încorporate, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale și fundul bolului.
 4. Cu mixerul la viteză mică, adăugați treptat făina până când obțineți un aluat complet omogen. Din nou, faceți o pauză pentru a răzui părțile laterale și fundul bolului.
 5. Echipați o pungă de ornat mare cu duza pentru fursecuri și transferați jumătate din aluat în pungă. Pipetați fursecurile în forme de vârtej pe o foaie de copt neunsă. Coaceți în cuptorul preîncălzit la 190°C timp de 10-12 minute sau până când marginile fursecurilor devin maro auriu.
 6. Lăsați fursecurile să se răcească timp de 10 minute pe foaia de copt înainte de a le transfera pe un grătar pentru a se răci complet.

Notă: Nu pipetați aluatul pe o foaie de copt caldă!

Opțional, puteți înmuia fursecurile în ciocolată după ce s-au răcit complet. Savurează aceste delicioase fursecuri fragede cu unt, perfecte pentru orice ocazie!

Fursecuri De Casă Fragede cu Unt
Fursecuri De Casă Fragede cu Unt